søndag 12. desember 2010

Nå er eg frustrert og litt sint

Hadde egentlig ikke tenkt å bruke denne bloggen til å få ut frustrasjoner over ting som skjer i min egen hverdag, men nå klarer jeg ikke å la vær.

Vi bor i et hus med 3 leiligheter. I de to andre leilighetene bor det folk med små barn. Derfor har vi ordnet en egen søppeldunk for bleieavfall. Den fikk vi for 2 uker siden. I dag var den full med haug, og det var definitivt ikke bare bleieavfall der nei. 2 unger under 1 år driter ikke SÅ mye på 2 uker. Så da må jeg til med å sortere andre folk sitt søppel nok en gang. Det som skjer dersom det ikke blir gjort er at det blir stående igjen til neste gang, og det er 4 uker til. Kan bli et massivt søppelberg av dette her til slutt.

Deretter så opplever jeg at personer driver og "smisker" seg innpå for å oppnå fordeler for seg selv foran andre. Sånn var ikke disse personene for et par år siden. Jeg er ikke en sånn person som prøver å oppnå fordeler foran andre. Alt dette her gjør at jeg gruer meg til senere. I tillegg så er det i ferd med å ødelegge mitt gode forhold til en person som jeg setter utrolig høyt. Dersom så skjer så blir jeg ikke mye medgjørlig, det kan jeg love.

1 kommentar:

  1. Auda... Dette hørtes ikke bra ut. Og at du skal sortere etter andre er IKKE greit i det hele tatt. Gjør de ingenting de andre eller ??? Hmmm... Nei dette var ikke bra. Håper (krysser også fingre) at det ordner seg...

    SvarSlett